Blogs

In deze categorie vindt u handige blogs die u kunnen helpen bij het vinden van een baan. U leest bijvoorbeeld handige tips over solliciteren en wat daar allemaal bij komt kijken zoals het maken van een sollicitatiebrief en curriculum vitae.

Curriculum vitae

Een curriculum vitae (cv) is een document waarin u een samenvatting maakt van uw persoonlijke gegevens en informatie over uw opleiding, werkervaring en kwaliteiten. U kunt het beste de onderdelen van kennis, vaardigheden en kwaliteiten die het beste bij de vacature passen de meeste aandacht geven in uw cv.

De sollicitatiebrief

Een sollicitatiebrief is uw visitekaartje en de eerste kennismaking met het bedrijf waar u gaat solliciteren. Het is daarom belangrijk dat u opvalt met uw sollicitatiebrief, zodat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarom is het van belang dat u veel aandacht aan uw sollicitatiebrief (en cv) besteedt, zodat u een goede brief de deur uit doet.

Het sollicitatiegesprek

Bent u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Bereid u dan goed voor op dit gesprek zodat u geïnteresseerd overkomt. Verzamel bijvoorbeeld al wat informatie over het bedrijf. De eerste indruk is meestal namelijk bepalend en wordt vaak bij het kennismaken al beslist.

Internet vacaturesites algemeenGezondheidszorgFinanciële sector (bank- en verzekeringswezen)HorecaICTJuridischUitzendbureausAgrarische / technische sectorStageCommerciële sector (marketing en sales)OnderwijsPromotiewerkVakantiewerk / bijbaanLuchtvaartOverheid
overzicht-vacaturesites.nl 2021 | Sitemap Privacy & Disclaimer | Vacatures media |